AAA
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Dag van de Zorg - WZC Huis aan Zee

Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker
Bookmark and Share

Vulpia, zorg zonder zorgen

Vulpia stelt al zijn ambities in dienst van één doel: hoogkwalitatieve zorg bieden op maat van alle residenten. Met zorg bedoelen we elk aspect dat bijdraagt tot het welzijn van onze bewoners: huishoudelijke zorg, persoonlijke zorg, organiseren van allerhande activiteiten, garanderen van een hoge woonkwaliteit, creëren van een aangename levenssfeer, …

Op dit moment exploiteert Vulpia vooral woonzorgcentra en assistentiewoningen. Het is onze overtuiging dat het traditionele rusthuismodel zich dient aan te passen aan de hedendaagse maatschappelijke behoeften en zorgwensen. Daarom werken we aan de ontwikkeling van verschillende zorgvormen voor al dan niet zorgbehoevende ouderen. Dit kan gaan van individuele thuiszorg over begeleid wonen in assistentiewoningen tot het selectief gebruik maken van het rusthuisaanbod.

WZC Huis aan Zee

Het fonkelnieuwe woon- en zorgcentrum Huis aan Zee telt 123 kamers en biedt plaats aan 127 bewoners. Het complex heeft een schitterende ligging net achter de zeedijk en de pier van Blankenberge. Bovendien is ons woonzorgcentrum op wandelafstand gelegen van het centrum van deze gezellige badstad.

We beschikken over 118 ruime eenpersoonskamers en 4 kamers voor koppels, perfect afgewerkt en met de nadruk op huiselijk wonen. De kamers zijn verdeeld over vier verdiepingen elk met hun eigen eetruimte, salon en terras.

Op de benedenverdieping bevindt zich een grote gemeenschappelijke ontmoetingsplaats en een familieruimte, die kan worden afgehuurd voor feestjes of familiebijeenkomsten.

In de keuken worden elke dag verse kwaliteitsmaaltijden bereid. Wie graag op restaurant gaat kan in Huis aan Zee ook terecht in de brasserie met eigen keuken.

Wellness en ontspanning

Groenliefhebbers kunnen zich uitleven in de privétuin, ideaal voor een ontspannende wandeling of aperitiefje op het zuidgerichte terras.

Er is ook een dierenpark met kippen en konijnen, alsook een kruidentuin waar bewoners hun eigen groenten kunnen kweken.

Zalig relaxen is in Huis aan Zee geen enkel probleem. Het centrum biedt haar bewoners immers twee uitstekend uitgeruste massageruimtes en een infraroodcabine.

Kom kennismaken tijdens de D"ag van de Zorg" op zondag 18 maart 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur

WZC Huis aan Zee
Maurice Devriendtlaan 15
8370 Blankenberge
Tel 050 432 470

Eric.VandeWalle@vulpia.be
www.vulpia.be

terug naar home